Tutustu koulutuksiin

Johtajan tarinapakki

Miten ja millaisissa tarkoituksissa tarina toimii johtajan työkaluna? Millainen tarina innostaa muutokseen, millainen johtaa tulevaan? Koulutus soveltuu erityisesti johtajille, esimiehille ja projekteja vetäville, jotka haluavat viestiä paremmin ja löytää keinoja työyhteisön tai vaikkapa tiimin sisäisen yhteistyön kehittämiseen. Haasteena voi olla esimerkiksi muutostilanne tai strategiatyö.

Tarinankerronta yrityksen viestinnässä

Koulutus soveltuu markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille sekä yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää tarinankerrontaa esim. brändin rakentamisessa ja sisältömarkkinoinnissa. Koulutukseen sisältyy Storytelling Ideapakka. Pakasta löydät 12 tarinoiden arkkityyppiä ja 7 tarinatyyppiä.

Tarinankerronta kouluttajan työkaluna

Koulutus soveltuu kouluttajille ja opettajille, jotka haluavat uusia lähestymistapoja ja konkreettisia työkaluja koulutustyöhönsä. Koulutuksessa saat työkaluja ja ideoita tarinoiden hyödyntämiseen koulutustyössä aina case-tarinoista toiminnallisiin ja osallistaviin tarinamenetelmiin.

Tulossa olevat avoimet koulutukset

Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia, valmennuksia ja työpajoja. Kysy lisää! mervi.rauhala(at)storytelling.fi, p. 040 844 6779

Yhteistyökumppanimme IMPROVment

IMPROVment Oy on valmennustalo, joka uskoo iloiseen oivaltamiseen, ennakkoluulottomaan läsnäoloon sekä jo olemassa olevien taitojen parempaan hyödyntämiseen. Sopii ihan loistavasti tarinankerrontaan!

Lisätietoja

Jani Turku: jani(at)improvment, p. 045 277 2772

Jaa uutinen!